Okultno - купувай изгодно! Най-добрите предложения в Пловдив

Как Okultno работи за Вашия бизнес?

Имате стартиращ бизнес? Клиентите още не са чули за Вас? Имате нужда от свежи пари?
Нямате излишни пари за реклама, които да извадите от оборота си?

Тогава сте на правилното място!

Okultno работи много просто. Всеки ден ние предлагаме нещо интересно за правене във Вашия град. Пуснете оферта при нас, с която ще намерите нови клиенти и ще направите реклама на бизнеса си. Не трявба да отделяте никакви пари за това, напротив - можете да определите точно колко хора искате да купят вашия талон с отстъпка и колко клиенти ще спечелите. Ако в определения от вас интервал, минимум 1 (един) ден, в който офертата ще бъде активна, не се съберат достатъчно хора, не губите абсолютно нищо! Мoжете да пуснете офертата още колкото пъти пожелаете!

Защо оферта при нас?

1. Безплатна реклама и гарантирани нови клиенти.
Рекламата в Okultno няма да Ви струва нищо - ние работим с ниска комисионна от офертите, които са активни, т.е. от офертите при които са били закупени минималния брой талони, определени от Вас.

2. Клиентите обикновено плащат повече, отколкото стойността на талона.
Обикновено клиентите на тази услуга не търсят перфектната цена, а нещо ново. Често обикновеният клиент би изхарчил още пари при Вас.

3. Уникалност на предложението
В един ден във Вашия град показваме на клиентите само едно главно предложение - Вашето!

4. Мащабна реклама на офертата
За рекламата на Вашата оферта използваме възможностите на социални мрежи като Facebook, Twitter, Svejo. Също така самите потребители на сайта ще разнасят новината за Вас, каква по-добра реклама за бизнеса Ви от това?


Имате възможност да определите минимума клиенти, нужни за активиране на офертата. Можете да ограничите максимума клиенти, които да закупят Вашия талон, но можете и да оставите офертата активна до изтичане срока и на действие.
Всеки Талон има срок на валидност минимум 2 (две) седмици или по-дълъг, в зависимост от Вашето решение и възможност да ги обслужите, и притежава случайно генериран 8 цифрен код и 6 символна парола, удостоверяващи валидността на талона. Той може да бъде принтиран или да бъдат записани кодът и паролата му от клиента и да Ви бъдат предоставени. Вие получавате партньорски акаунт в сайта от нас, чрез който може да проверява валидността на кодовете, както и да следите статистики в реално време за своята оферта!

Можете да се свържете с нас на следните e-mail адреси:

lazarova2@mail.bg не се колебайте да ни пишете за всякакви въпроси
lazarova2@mail.bg ако искате да пуснете оферта при нас

на телефони:

0898632388
0899818369


или директно чрез контакт формата